September 7, 2011

Posted by: admin

Category: Allmänt, Tips

Tags:

Gör din vardag lättare med vitvaror

När du går in i ett modernt hem idag kommer du att vara omgiven av alla typer av vitvaror. Kylskåp, frysar, tvättmaskiner, ugnar och torktumlare – bara för att nämna några. Med hjälp av dessa fina vitvaror, har det blivit mycket enklare att vara hemmafru – eller en hemmapappa – och det faktum att den vita varan bara bli hela tiden bättre, är bara en ren bonus. Det kan även tyckas som tillverkarna försöker konkurrera med vem som har den intelligentaste vitvaran. Därför har ett stort sortiment av intelligenta hushållsmaskiner tagits fram under de senaste åren, vilket gör det ännu lättare att hålla ordning i hushållet.

Vitvarors medellivslängd.

August 24, 2011

Posted by: admin

Category: Allmänt, Tips

Tags:

Vitvarors medellivslängd.

Ja vad skall vi säga om livslängden på de olika vitvarorna i hushållet. Försäkringsbolagen brukar räkna med 10 år, efter det är värdet 0 på t.ex. kylskåpet, frysen eller spisen. Skall du sälja ditt hus så är det lätt hänt att husköparen vill ha avdrag på köpesumman om du har jätte gamla hushållsmaskiner.

Vitvaror blir billigare!

July 7, 2011

Posted by: admin

Category: Allmänt

Tags:

Vitvaror blir billigare!

Nu blir äntligen vitvarorna billigare. Enligt ett pressmeddelande från Utrikesdepartementet så börjar de strafftullar som finns mellan Sverige och Sydkorea slopas med start från första juli 2011. Det innebär att priser på elektronik, vitvaror, hushållsapparater, bilar och kläder från Sydkorea nu blir en hel del lägre. Bland annat LG och Samsung kommer från Sydkorea.

Vitvaruinfo

May 23, 2011

Posted by: admin

Category: Allmänt

Tags:

Vitvaruinfo

Välkommen att läsa om vitvaror! Här kan du hitta köptips, recensioner och annat som kan vara matnyttigt när du funderar på att köpa nya vitvaror. Vitvaruinfo kan även innehålla länkar till aktuella kampanjer och reaprodukter.