Gör din vardag lättare med vitvaror

När du går in i ett modernt hem idag kommer du att vara omgiven av alla typer av vitvaror. Kylskåp, frysar, tvättmaskiner, ugnar och torktumlare – bara för att nämna några. Med hjälp av dessa fina vitvaror, har det blivit mycket enklare att vara hemmafru – eller en hemmapappa – och det faktum att den vita varan bara bli hela tiden bättre, är bara en ren bonus. Det kan även tyckas som tillverkarna försöker konkurrera med vem som har den intelligentaste vitvaran. Därför har ett stort sortiment av intelligenta hushållsmaskiner tagits fram under de senaste åren, vilket gör det ännu lättare att hålla ordning i hushållet.

Nya typer av vitvaror

Utbudet av kreativitet är enorm, och du kan nu köpa en baknings maskin, som ger dig nybakat bröd på morgonen. Eller vad sägs om en diskmaskin som väljer själv vilket tvättprogram som är bäst och även portionerar tvättmedlet av sig själv? Du kan även köpa en ugn, där allt du behöver göra är att programmera in vilken typ av kött eller mat du vill tillreda och hur stor mängd av mat- sen ugnen tar hand om resten!

Den här artikeln kommer att lista ett antal hushållsmaskiner, vilket gör det lättare för dig att ta hand om hemarbetet.

Den självjusterande diskmaskinen

Det skandinaviska varumärket Asko Völund har skapat en diskmaskin med ett riktigt smart auto-programmet. Detta program resulterar i ett rent porslin trots en minimal användning av tid, vatten och energi. Med de många alternativ, kommer du att ha möjlighet att välja längden på tvätt tiden samt möjlighet att köra mycket korta program. Således kan du mer eller mindre anpassa din användning av diskmaskinen i förhållande till dina serviser.

Vitvaror med en pekskärm

Electrolux har utvecklat ett matlagnings program med en inbyggd TFT-skärm med vilken du kan ställa in zoner av induktion. Den mycket smarta pekskärmen ger dig en överblick av de återstående värmeinställningar och berättar om kokzonen är varm nog för att tillreda maten och dessutom har det en eko-timer, vilket gör att eftervärmen utnyttjas genom att stänga av kokzonen ett tag för att utnyttja tiden du ställt in. Genom att ställa in tillagningstiden på matlagningen behöver du inte oroa dig ett dugg för att maten ska brännas eller bli för litet kokt. Kolla in lite Elektrolux spisar här.

Bra länkar angående vitvaror:

September 7, 2011

Postad av: admin

Kategori: Allmänt, Tips

Taggar:

Comments

No Comments

Leave a reply

Name *

Mail *

Website