September 7, 2011

Posted by: admin

Category: Allmänt, Tips

Tags:

Gör din vardag lättare med vitvaror

När du går in i ett modernt hem idag kommer du att vara omgiven av alla typer av vitvaror. Kylskåp, frysar, tvättmaskiner, ugnar och torktumlare – bara för att nämna några. Med hjälp av dessa fina vitvaror, har det blivit mycket enklare att vara hemmafru – eller en hemmapappa – och det faktum att den vita varan bara bli hela tiden bättre, är bara en ren bonus. Det kan även tyckas som tillverkarna försöker konkurrera med vem som har den intelligentaste vitvaran. Därför har ett stort sortiment av intelligenta hushållsmaskiner tagits fram under de senaste åren, vilket gör det ännu lättare att hålla ordning i hushållet.

Vitvarors medellivslängd.

August 24, 2011

Posted by: admin

Category: Allmänt, Tips

Tags:

Vitvarors medellivslängd.

Ja vad skall vi säga om livslängden på de olika vitvarorna i hushållet. Försäkringsbolagen brukar räkna med 10 år, efter det är värdet 0 på t.ex. kylskåpet, frysen eller spisen. Skall du sälja ditt hus så är det lätt hänt att husköparen vill ha avdrag på köpesumman om du har jätte gamla hushållsmaskiner.

Torktumlare vs Torkskåp

August 1, 2011

Posted by: admin

Category: Tips

Tags:

Torktumlare vs Torkskåp

Både Torktumlare och torkskåp har sina negativa och positiva sidor.

Jag börjar med att skriva om Torktumlaren och dess positiva sidor. Helt klart har du tidsbrist och vill snabbt få tvätten torr så visst är det enkelt att slänga de våta kläderna i torktumlaren och vips är de torra efter en liten stund. Det går så oerhört snabbt att bara ta ut kläderna från tvättmaskinen och sätta dem i torktumlaren, däremot i torkskåpet måste du hänga upp dem för att få dem torra och fina. Har du dunkläder så är torktumlaren helt suverän. Du behöver typ en 2 – 3 tennisbollar som du sätter in i torktumlaren med dunkläderna och resultatet blir helt fina och jämna dun kläder. Däremot om du torkar dunkkläder i torkskåp så får du med säkerhet problem med att få dunen jämna utan att de klumpar ihop sig.