Torktumlarens användning och rengöring

Vad vore livet utan torktumlare? Kanske även du instämmer i detta just nu. Speciellt på hösten när fuktigheten är enorm då är nog torktumlaren en mycket fin grej som bör finnas i varje hushåll. Det är en hel del tvätt som skall torkas på en vecka. Det är nästan helt omöjligt att få tjocka handdukar och mer svårtorkade klädesplagg torra. Skulle tro att luftfuktigheten har stigit till nära 100 de senaste regniga dagarna. Kläderna har hängt på snöret utan att något så när bli så torra så att man kan vika in dem i skåpet. Visst har jag varit oerhört tacksam att jag har en väl fungerande torktumlare. Vips så är tvätten torr i en handvändning. Det är självklart att vissa material inte lämpar sig för torktumlare men nog är det skönt att efter att tvättmaskinen slutat snurra så är det bara att kasta in kläderna i torktumlaren och några tiotals minuter så är de kruttorra.

Torktumlaren sparar verkligen tid.

Lätt och behändigt, utan att först behöva hänga upp kläderna och sen tar det sin tid att få dem torra. Sen skall de plockas ner från snöret och efter det om de mot all förmodan är så torra att de kan vikas in i skåpet. Det är ett elände med allt plockande hit och dit för att nå ett bra resultat.

Rengöra torktumlare

TorktumlareHur lätt är det då att rengöra din torktumlare? Ja det tar nästan ingen som helst tid det heller. Enklaste sak i världen att rengöra den från dammet som samlats ur kläderna. Du tar bara bort samlar grejen och rengör den genom att torka bort dammet. Rätt så enkelt är det att ta dammsugaren och suga bort det damm som blir kvar på luckan och som inte kommer bort med dammsamlar grejen.
Du kan även rengöra torktumlarens utsida genom att använda en lämplig mjuk trasa och ett milt tvättmedel som gör att smutsen lätt kommer bort utan att repa lackeringens yta. Lycka till med livet som torktumlarägare.

August 15, 2011

Postad av: admin

Kategori: Torktumlare

Taggar:

Comments

No Comments

Leave a reply

Name *

Mail *

Website